Hjemmelavet marcipanbrød
16 stk
200 g mandler
8-10 Bløde dadler
5 kapselfulde Romessens
1 tsk vaniliesukker
Vand til at samle marcipanen
1 nip salt
Pynt
5-6 “stykker” chokolade mild 70%
Hakket ristede hasselnødder
Lakridspulver
Kør alle ingredienserne i foodprocessoren til det har en homogen masse (det tager lidt tid)
Form marcipanen til et stort aflangt brød og skær ud i 8 stykker, skær det på langs så er bliver i alt 16 stk.
Form til små marcipanbrød.
Smelt chokoladen i mikroovnen i 30-40 sekunder.
Hæld chokoladen over marcipanbrøden så det løber ned ad siderne.
Drys med hakket nødder og lakridspulver.
Stilles i køleskabet.
200 g mandler
8-10 Bløde dadler
5 kapselfulde Romessens
1 tsk vaniliesukker
Vand til at samle marcipanen
1 nip salt
Pynt
5-6 “stykker” chokolade mild 70%
Hakket ristede hasselnødder
Lakridspulver
Kør alle ingredienserne i foodprocessoren til det har en homogen masse (det tager lidt tid)
Form marcipanen til et stort aflangt brød og skær ud i 8 stykker, skær det på langs så er bliver i alt 16 stk.
Form til små marcipanbrød.
Smelt chokoladen i mikroovnen i 30-40 sekunder.
Hæld chokoladen over marcipanbrøden så det løber ned ad siderne.
Drys med hakket nødder og lakridspulver.
Stilles i køleskabet.