Mine spirituelle oplevelser

❤️ Vi boede i et gammelt hus fra 1890, hvor der stort set hver eneste dag var "gilde" på vores 1. sal - der blev snakket og spillet musik og et par gange kom der nogle gevaldige brag der oppe fra -

❤️ En dag jeg sad og læste med katten på skødet, følte jeg pludselig at der stod en på trappen bag mig, katten var bestemt heller ikke upåvirket, den hvæsede og rejste børster. Det var en meget ubehagelig følelse, ja jeg blev faktisk utrolig bange og valgte at tage katten og gå uden for. Efter den oplevelse blev jeg drænet for energi, fik den ene lungebetændelse efter den anden og faldt ned i et sort hul. Efter vi er flyttet fra huset, er jeg mig selv igen.

❤️ Det nye hus vi flyttede ind i var også et gammelt hus fra 1900. Det første jeg oplevede her var at vaskemaskinen blev tændt, hvergang jeg slukkede den - Til sidst måtte jeg sige til Laura (som havde ejet huset sammen med sin mand) at hun meget gerne måtte være her, men hun måtte dæleme ikke rode ved det elektriske og det er hun så holdt op med. Dog er der så andre småting hun går og driller med, men det er nu også ok.

❤️ Jeg kom hjem og lullede lidt rundt - Så gik jeg i køkkenet og ville lave kaffe, pludselig var der nogen der bankede hårdt på kosteskabet og jo, jeg blev sku forskrækket - men det er sket et par gange siden og nu har jeg vænnet mig til det.

❤️ Jeg var på besøg hos en veninde, jeg og hende havde snakket om alt det alternativ hele dagen. Da jeg skulle hjem og stod udenfor, kikkede jeg op i himlen - Og hold da op et syn der mødte mig, jeg har aldrig set noget så smukt og som egentlig er fuldstændig ubeskriveligt.

❤️ Himlen var fyldt med stjerner og jeg mener FYLDT, der var ikke et sted på himlen, hvor der ikke var en stjerne - Min veninde kikkede også op på himlen, men så ikke det samme som jeg, hun så en himmel som var ganske normal- Hvad det var jeg fik indblik i ved jeg ikke, men det er det smukkeste syn jeg til dato har set.

❤️ Jeg var til bisættelse af et meget nært familiemedlem som jeg elskede højt og det var noget af en oplevelse.Da jeg kom ind og satte mig, fik jeg en hel fantastisk fredfyldt følelse inden i mig – samtidig begyndte det at boble i min mave og det fortsatte op gennem halsen og jeg havde hel vildt lyst til at grine, så jeg sad gennem hele bisættelsen og kæmpede en kamp for ikke at grine højt.Den afdøde var med. Hun sad og festede med rigtig god mad og vin. Hun hyggede sig virkelig og humoren susede omkring hende. Hun tog også lige en appelsin og der bredte sig en duft af appelsin i hele lokalet.Det var en hel fantastisk oplevelse, men jeg var noget forvirret, for jeg burde jo være ked af det, i stedet for at sidde og føle mig glad og lykkelig – meget mærkeligt, men også ret fantastisk.

❤️ Jeg var på et clairvoyance kursus i en weekend og om søndagen, havde vi afdøde kontakt.Da jeg havde åbnet op mærkede jeg pludselig et smæld i mit hovedet og en smerte som gik ned gennem min højre arm til mit højre ben.Samtidig blev jeg utrolig ked af det og tårene løb ned ad kinderne på mig - En ung mand kom frem, han græd som pisket og var lige så ked af det som jeg.

Han fortalte at han og en ven var kørt galt en sommer aften et ½ år forinden og at hans ven som kørte bilen overlevede. Hans budskab til mig var, at jeg skulle kontakte hans kammerat og få ham til at forstå at han ikke skulle være ked af det eller føle skyld, men begynde at leve livet igen. Jeg blev temmelig rystet af oplevelsen, for hvordan i alverden skulle jeg give dette budskab videre - Jeg kunne jo ikke bare banke på hos vennen og sige "jeg har en besked til dig fra din døde ven". Dette har jeg endnu ikke fundet løsningen på, men håber at den en dag kommer. 

❤️ Siden jeg var lille pige, har jeg fået varseler når nogen i min omgangskreds skulle forlade dette liv. I mange år var det altid manden med leen jeg så for mig, og helt ærligt, det var altså ikke nogen særlig behagelig oplevelse. I dag er det heldigvis blevet anderledes - og her er et eksempel på, hvordan jeg får varslet nu.

Jeg var gået i seng og der i hjørnet af mit soveværelse sad der en smuk ældre kvinde på en træstol, hun var klædt i en sort kjole med et hvidt fint forklæde. Hendes hår var gråt og sat op i en knold i nakken. Det jeg bed mest mærke i var kvindens hud, den var fuldstændig glat og fin og jeg tænkte "sådan en hun kan en gammel dame sgu da ikke have, hun burde da have en masse rynker". Jeg var ikke i tvivl om at denne kvinde måtte være fra 1900 tallet.

Jeg forsøgte at komme i kontakt med hende, men hun sad bare helt stille og ventede og ville bestemt ikke i kontakt med mig.. hmm mærkeligt tænkte jeg. Jeg prøvede flere gange, men uden held. Til sidst sagde jeg til hende at hun bare kunne blive her, men at jeg var sgi træt, så nu lagde jeg mig til at sove. 1 time senere blev jeg vækket af min mobil som kimede i et væk. Det var min svigermor der ringede og fortalte at min sviger far var død for ca. en times tid siden. Vi tog straks afsted til hospitalet. Det første min svigermor spurgte om da vi kom, var om jeg havde oplevede noget. Jeg fortalte hende, hvad jeg havde oplevede og hun sagde at det måtte være min svigerfars mor, som jeg havde fået besøg af. Da vi kom hjem til min svigermor, viste hun mig et billede af min svigersfars mor - og gangske rigtigt, det var præcis den kvinde jeg havde besøg af i mit soveværelse. Det var en super god oplevelse, dem har jeg ikke noget imod af få - bare jeg så slipper for manden med leen. 

❤️ Jeg havde fået et smukt gammelt toiletbord af en veninde. I skuffen var der nogle ting som var hendes, men hun havde smidt nøglen væk og kunne derfor ikke få det. Jeg havde en gammel kommode med tilhørende nøgle og prøvede om den virkede til toiletbordet og JA det gjorde den. Min veninde fik sine ting (som i øvrigt gav hende mange glade minder og svar på spørgsmål hun ikke havde kunne finde svar på) og jeg kunne bruge skuffen dejligt.
Nu kommer det mærkelige - Jeg ville lægge en fødselsdagsgave i skuffet og låse den så den ikke blev fundet af fødselsdagsbarnet, men men NØGLEN PASSEDE IKKE, jeg kunne faktisk ikke engang få den ind i nøglehullet. Jeg har prøvet mange gange siden, men nøglen passer altså IKKE og det er umuligt at få den ind i nøglehullet - Meget mærkeligt.

❤️ En dag jeg virkelig var ked af det, sad jeg på bænken i haven (bænken stod op ad husmuren) og bad om hjælp til at klare den situation jeg var i.Indenfor få minutter mærkede jeg at nogle lagde hænderne på mine skulder og at jeg fik en ro i mig selv, som jeg simpelthen ikke kan beskrive.I flere dage gik jeg rundt og havde en kærlighedsfølelse inden i mig som jeg øste ud til højre og venstre. Det var en utrolig dejlig oplevelse, som jeg bestemt ikke har noget imod at opleve igen. Den kedelige situation jeg stod i, løste sig i løbet af kort tid.